werkwijze


Bij Fitale Gym kijken we naar jouw doelen en wensen, hoe jij als persoon in elkaar zit, wat jouw belangrijkste punten zijn en wat je huidige leefstijl is. Iedere nieuwe deelnemer start met een Inbody lichaamsanalyse om het gewicht, vet- en spiermassa in kaart te brengen. Met deze gegevens stellen we vervolgens een gericht sport- én eventueel voedingsschema samen die precies bij jou en je doelen past. Want, one size does NOT fit all.

Tijdens de trainingen ligt de focus op mindset, plezier, ontspanning en ontstressen.

We maken enkel gebruk van gewichten en apparaten die werken op eigen kracht. Niks is automatisch, so you got to work!

Gericht sportplan

MYZONE

Tijdens iedere training bij Fitale Gym wordt bij elke deelnemer de workout gedetailleerd bijgehouden door middel van MyZone. MyZone is een draagbare hartslagmeter die je prestaties tijdens het sporten meet en analyseert en helpt om de effectiviteit van de workout te vergroten. Zo kun je onder andere jouw hartslag en het aantal verbrande calorieën zien. 

MyZone werkt met een beoordelingssysteem. Hoe meer je je inspant hoe hoger de beoordeling. Dit beoordelingssysteem zorgt ervoor dat deelnemers met regelmaat activiteiten uitvoeren. De doelen die vaststaan in Myzone zorgen daarnaast voor extra discipline en motiveren je om alles uit jezelf te halen.

OFFICIAL HYROX GYM

Fitale Gym is een officiële Hyrox gym. Dat wil zeggen dat we met Hyrox samenwerken en regelmatig onderdelen van de Hyrox-race verwerken in onze trainingen. Dit doen we om onze leden voor te bereiden op een Hyrox-fitnessrace.

Uiteraard is deelname aan een Hyrox-race niet verplicht. Een Hyrox-training opzich is voor veel leden al een leuke uitdaging! 

Excuses don't burn calories