Trainingskamp & padelclinic

Fitale trainingskamp

Ontdek de perfecte combinatie van fitness en vakantie met onze trainingskampen op Casas Limonar in het prachtige Antequera. Onze trainingskampen zijn ontworpen om je fitnessdoelen te bereiken, terwijl je geniet van de mooie omgeving en het aangename weer van Antequera.

Wat kun je verwachten:

  • Trainen in de Fitale Box: De Fitale box biedt de perfecte omgeving voor effectieve trainingen in kleine groepjes. Je kunt hier een uitgebreid trainingsprogramma volgen dat afgestemd kan worden op alle niveaus;
  • Kleine groepen: Train in kleine groepjes van maximaal 12 personen, onder begeleiding van ervaren trainers van Fitale Gym;
  • Flexibele Opties: Kies uit een scala aan trainingsmogelijkheden, waaronder functional fitness, Hyrox, padel en vrij sporten;
  • Actieve vakantie: Naast de trainingen biedt Casas Limonar de perfecte omgeving voor een actieve vakantie. Verken de prachtige omgeving, geniet van het zonnige weer en ontspan met vrienden en medesporters.

Prijs per persoon vanaf €400,-

  • Minimaal 4 personen en maximaal 12 personen;
  • Inclusief trainingen en verblijf;
  • Exclusief vliegtickets en maaltijden.

Meld je aan voor een trainingskamp met zowel leden als niet-leden van Fitale Gym of stel zelf je eigen groep samen met vrienden, collega’s of familieleden.

Vul het formulier onderaan de pagina in voor meer informatie en de mogelijkheden.

trainingskamp & padelclinic
Casa Limonar
Casa Limonar

Padelclinic

Ben je gek op padellen of wil je deze sport graag onder de knie krijgen? Dan zijn de padel clinics in Antequera echt iets voor jou. Naast het trainingskamp kun je ook kiezen voor een actieve vakantie, volledig gericht op padel.

Tijdens deze vakantie kun je deelnemen aan verschillende padelactiviteiten, waaronder vrij padellen, lessen van ervaren Spaanse instructeurs en competities. Deze clinics bieden vier dagen vol padelplezier en training, aangevuld met de faciliteiten van Fitale Box voor een complete fitnesservaring.

Of je nu een beginner bent of je techniek wilt verfijnen, deze padel clinics bieden voor ieder wat wils. Je krijgt de kans om je vaardigheden te verbeteren, nieuwe strategieën te leren en volop te genieten van deze populaire sport in combinatie met de Spaanse zon. 

Prijs per persoon vanaf €400,-

  • Minimaal 4 personen en maximaal 12 personen;
  • Inclusief trainingen en verblijf;
  • Exclusief vliegtickets en maaltijden.
Padelclinic Fitale Gym

Aanvraag trainingskamp/ padelclinic