over

Bij Fitale Gym kijken we naar jouw doelen en wensen, hoe jij als persoon in elkaar zit, wat jouw belangrijkste punten zijn en wat je huidige leefstijl is. Iedere nieuwe deelnemer start met een Inbody lichaamsanalyse om het gewicht, vet- en spiermassa in kaart te brengen. Met deze gegevens stellen we vervolgens een gericht sport- én eventueel voedingsschema samen die precies bij jou en je doelen past. Want, one size does NOT fit all.

Functional fitness voor iedereen - Functional fitness voor iedereen - Functional fitness voor iedereen - Functional fitness voor iedereen -

Miguel Morales

Eigenaar & coach

Hola! Mijn naam is Miguel, eigenaar van Fitale Gym. Tevens ben ik personal trainer, groepstrainer en online coach. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring in de Fitnessbranche. Al mijn hele leven heb ik aan sport gedaan, zowel in team als individueel en zowel indoor als outdoor.

De afgelopen jaren heeft functional fitness mijn aandacht volledig getrokken, waardoor ik steeds meer tijd heb besteed om hier zelf mee aan de slag te gaan en iets op te bouwen. Een eigen gym waar fitheid en vitaliteit voorop staan, waar iedereen, van jong tot oud, op een gemoedelijk en eigen niveau aan gezondheid en lifestyle kan (blijven) werken.

Ik werk het liefste met mensen en voor mensen. Ik vind het dan ook interessant om verschillende soorten mensen te helpen bij het behalen van hun doelen, op welk gebied dan ook. Natuurlijk gaat het niet alleen om trainen, de funfactor is net zo belangrijk!

OFFICIAL HYROX GYM

Fitale Gym is een officiële Hyrox gym. Dat wil zeggen dat we samen werken met HYROX om onze leden voor te bereiden op een Hyrox-fitnessrace. Dit doen we door middel van exclusieve trainingsprogramma’s, coaching en een Physical Fitness Test.

Hyrox zorgt voor plezier en een doel in je functionele training.
Omdat de oefeningen op eigen tempo uitgevoerd kunnen worden, is de Hyrox-race voor vrijwel iedereen toegankelijk. De race bestaat uit 8 functionele bewegingsoefeningen gecombineerd met hardlopen.
Een combinatie van kracht, uithoudingsvermogen en vastberadenheid.

De Hyrox-race biedt een geweldige gelegenheid om samen met anderen te sporten en jezelf te pushen om het beste uit jezelf te halen. Het delen van de ervaring met andere deelnemers kan je motiveren, inspireren en nieuwe vriendschappen opleveren.

Uiteraard is deelname aan een Hyrox-race niet verplicht. Een Hyrox-training opzich is voor veel leden al een leuke uitdaging!

Fitale Gym

MEET THE TRAINERS