Bedrijfsfitness

Samen of Alleen Sporten met Bedrijfskorting

De vitaliteit van de werknemers is erg belangrijk. Niet alleen voor een gezonde, productieve en fijne werkomgeving, maar ook voor hun eigen welzijn. Door samen te sporten als bedrijf, bevorder je de vitaliteit van de werknemers. Bovendien stimuleert het de onderlinge verbondenheid en is het een goede manier om te ontstressen na een drukke werkdag.

In onze vitaliteitstrainingen gaan we op een leuke en effectieve manier samen in beweging. De trainingen zijn zo ingericht dat iedere werknemer kan deelnemen, ongeacht de leeftijd en het niveau.

We gaan altijd samen in overleg om te bekijken of de training rondom jullie bedrijfslocatie of bij Fitale Gym plaatsvindt. Alles is mogelijk!

Je hoeft niet per se met je collega’s te sporten; je kunt ook zelfstandig trainen bij Fitale Gym en toch profiteren van de bedrijfsfitnessregeling van je werkgever. Fitale Gym is namelijk aangesloten bij Bedrijfsfitness, wat ervoor zorgt dat je via je werkgever korting kunt krijgen op je eigen sportabonnement. Zo kun je voor een aantrekkelijke prijs werken aan jouw gezondheid! 

Fitale Gym Vitaliteitstraining

Voordelen van bedrijfsfitness bij Fitale Gym

Reserveer jouw gratis proefsessie

Altijd al eens willen ervaren of sporten bij Fitale Gym iets voor jou is? Meld je dan nu aan voor een GRATIS proefsessie