Trainingen

Personal training

Fitale Gym

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding en wil je graag een training die helemaal aangepast is aan jouw doelen? Dan is Personal Training iets voor jou!

Met Personal Training beweeg je onder persoonlijke begeleiding van een professional. De trainingen zijn zeer afwisselend en helemaal aangepast aan jouw fitnessdoelen. Dit zorgt ervoor dat je traint op een leuke, veilige en uitdagende manier. Bovendien helpt de Personal Trainer je de verschillende oefeningen op de juiste manier uit te voeren, waardoor je blessures voorkomt en zo effectief mogelijk traint.

Personal Training is voor veel personen een goede stok achter de deur. Het zorgt ervoor dat je constant uitgedaagd wordt om het maximale uit jezelf te halen.

Duo training

Door middel van een DUO training kunnen jullie op een leuke, gezellige manier samen aan jullie eigen sportieve doelen werken. Nog leuker wanneer jullie dezelfde doelstelling delen, zoals in shape komen of conditie verbeteren. Doordat je samen traint en elkaar uitdaagt, ga je iedere training nét wat harder trainen. Samen gaan jullie steeds een stapje verder. 

Met een duo training kun je op een verantwoorde manier fit worden. De trainer hoeft namelijk maar twee mensen in de gaten te houden. Zo zorgt hij of zij ervoor dat je de oefeningen goed uitvoert en dat je niet overtraind raakt. Hiermee voorkom je blessures en leer je precies hoe ver je kunt gaan.

De trainingen zijn volledig afgestemd op jullie gewenste resultaat en mogelijkheden. Hierdoor werk je effectiever aan je doelen. De invulling van de training is steeds weer anders.

 

small groups

Een Small Group training is perfect als je behoefte hebt aan een stok achter de deur. Door de kleine setting is het niet alleen erg gezellig, maar motiveer je elkaar ook nog eens. Win-win! 

Tijdens een Small Group training ben je met meerdere personen (max. 8) 45 minuten lang tegelijk aan het sporten. Bij ons kun je verschillende Small Group trainingen volgen:

FIT-STRNG

Een training gericht op spierbelasting waar je werkt aan je spierontwikkeling en uithoudingsvermogen.

FIT-BOXX

Een boksachtige training waar je werkt aan je motoriek, conditie en zelfvertrouwen.

FIT-HLTH

Werk aan je core, coördinatie, motoriek en mobiliteit tijdens deze training. De basis van een sterk lichaam.

FIT-BRN

Een training gericht op cardiobelasting met focus op het opbouwen van je conditie en het verbranden van extra calorieën.

FIT-RUN

Een laagdrempelige (outdoor)looptraining met interval, duurloop en krachttraining. Perfecte aanvulling op Hyrox training.

Hyrox Training

Intensieve duurtraining dat hardlopen en specifieke kracht- & conditie oefeningen combineert. Gericht op deelname aan Hyrox.

VITALITEIT VOOR BEDRIJVEN

De vitaliteit van de werknemers is erg belangrijk. Niet alleen voor een gezonde, productieve en fijne werkomgeving, maar ook voor hun eigen welzijn. Door samen te sporten als bedrijf, bevorder je de vitaliteit van de werknemers. Bovendien stimuleert het de onderlinge verbondenheid en is het een goede manier om te ontstressen na een drukke werkdag.

In onze vitaliteitstrainingen gaan we op een leuke en effectieve manier samen in beweging. De trainingen zijn zo ingericht dat iedere werknemer kan deelnemen, ongeacht de leeftijd en het niveau.

We gaan altijd samen in overleg om te bekijken of de training rondom jullie bedrijfslocatie of bij Fitale Gym plaatsvindt. Alles is mogelijk!

Fitale Gym Vitaliteitstraining